torsdag 21 maj 2009

Skadad!

Jag och fiskekompisen på http://www.tigerfishing.se/ bestämde oss för en tidig morgontur det dåliga vädret till trots. Kullavik var målet för dagen och vi hann inte mer än hoppa ur bilen förrän det börja pissregna. Fisket var kass och jag lyckades halka på en hal sten och ramla så illa att axeln gick ur led. Ont som F..!!!! Jag fick tillbaka den själv med en beprövad metod! (börjar kunna det där nu). Så istället för Öringfiske blev det sjukhusbesök och röntgen som följde. Nåväl, nu får spöna ligga på hyllan ett tag och invänta läkande lemmar.......

4 kommentarer:

 1. Hallo Larsson! tråkigt med axeln...
  Ditt/erat öringfiske verkar inte heller gå så bra, av det man har läst i bloggen. Inom snar framtid när vindarna är aningen svagare än vad dem ser ut att vara hela veckan ut.tyvärr. Tänkte jag och Frohm testa ett seriöst trolling pass med minst 4 spön ute.. för att se om man inte kan nypa nån finare silvertorped.

  /skitfiske på dig / mild

  SvaraRadera
 2. Hallå Mild,
  Axeln läker nog snabbt. Det är snart dags att ge sig på skiten igen, för skit kan man faktiskt säga att fisket varit hitills i år. Hoppas trollingen ger nått, Det är bra fart dem nu!
  Skitfiske/Larsson

  SvaraRadera
 3. SKIT .. så kan man sammanfatta fisket så här långt. Som tur är börjar makrillen närma sig så man kan få känna lite kontakt igen.
  Sen är det bara att bita ihop larsson,, smärta en en form av njutning. Bara att lära sig acceptera detta.
  /staven

  SvaraRadera
 4. Tur som attans att det inte är bäste armen, för då hade det vart kört!

  SvaraRadera