onsdag 3 juni 2009

Giftemål...

I Pingsthelgen åkte familjen till Marstrand då det var dags för bröllop. Vi blev äkta man och hustru, Anna och Jag. Vädret hjälpte givetvis till att göra det till en lyckad dag samt den fina middagen på Södra Strandverket. Kvällschampangen intogs på Villa Maritime där vi även bodde under vistelsen på ön. All lycka så långt!
Hur påverkar nu detta fisket? Man får hoppas att det inte blir några restriktioner........Jag lyckades med att inte få med några fiskeförbud i löftena!

PS. Jag hade även smugglat med mig flugspöt, men den enda kvällsturen gav bara en liten torsk samt en gylta.

4 kommentarer:

 1. Vad skall man säga!!?? Mannen går och gifter sig utan att säga ngt!!?? Det är oerhört lågt!!! Men men, man får gratulera och önska all lycka i framtiden! Kul att någon för traditionerna vidare och lever sitt liv utan syndens inverkan! Man kan undra vad Mr Larssons polare säger om detta, skall det vara så här? För diskussion, finns www.tigerfishing.se – kontakt! Skit fiske på er alla! / Tigern

  SvaraRadera
 2. Men varför hade du inte en Gäddkostym? Jag förstår inte.. inte ens några flugor i kavajfickan,,, en stor Zonker som matchar klänningen... Skärpning Larsson.

  /stav

  SvaraRadera
 3. Ber att få gratulera.

  Nu känner jag inte hustrun - men jag känner ju dig - det betyder att hon har ett gott humör, är klipsk och att hon gillar drag :-)

  Dessutom är hon en vacker tös.

  //Arbetskamraten Jeremiah

  SvaraRadera
 4. Tack för era kommentarer! Till er som klankar ner lite :-) så försöker jag hålla det verkliga mänskliga livet ifrån det andra livet jag snart konverterar till, nämligen fisk. Det känns som att man tänker som en fisk snart!!

  SvaraRadera