tisdag 14 juni 2011

Artikel i Flugfiskefeber #3 2011

Jag har haft det stora nöjet att få skriva en artikel åt vårt senaste tillskott bland flugfiske tidningarna - Flugfiske Feber.
I senaste numret , #3 2011 nyutkommet nu i dagarna, kan man läsa om en av våra fjällresor. Artikeln handlar i första hand om Röding i fjällen men är samtidigt en reseskildring.
Måste säga att det var lite speciellt att bläddra fram till artikeln och se text och foton signerat med sitt eget namn. Riktigt roligt!
Köp tidningen (eller provbläddra här) och säg gärna vad tycker via ett mail eller kommentar här på bloggen.

8 kommentarer:

 1. Riktigt bra artikel. Åker till samma dalgång nu i början av juli. Trolig lägerplats blir den lite större sjön nedanför där ni låg.

  SvaraRadera
 2. Hallå Anders,

  Tack skall du ha :-)
  Där ligger man bra....har du varit där förr?

  //Andreas

  SvaraRadera
 3. Japp, har sett bilderna på bloggen och kände igen mig direkt. Jag har vandrat genom området via den lite större sjön som ligger uppe på platån i nordöst. Har du någon info om öringsjön ca 3km öster där ni låg?

  SvaraRadera
 4. När jag tittar på kartan är det snarare 5km...

  SvaraRadera
 5. Jag har info om i stort sett hela området ;-)
  Skriv ett mail till mig på larsmago@hotmail.com så kan vi ta det den vägen...eller kanske via telefon med kartorna redo?

  //Andreas

  SvaraRadera
 6. Grymt kul för dig! Kommer jag över tidningen nån stans så ska jag givetvis köpa den. Kommer vara stenhård i min recension ;)

  //Mathias

  SvaraRadera
 7. Hehe, bra jobbat!!! Suger dock att tidningen inte finns att tillgå i Ryssland!!! Förväntar mig att det ligger ett ex. och väntar på mig när jag kommer hem nästa gång:-) Får tacka ytterligare en gång för spö-supporten, utan den hade jag stått utan 5:a i fjällen! Kungligt!

  SvaraRadera
 8. Tack skall du ha Mathias,
  Hoppas du kommer över ett ex och jag tar med glädje emot din recension :-)

  Tigern,
  Jag skall försöka skicka en tidning med det gäng som kommer över i nästa vecka!
  Förhoppningsvis så är spöt i säkrare förvar denna gång ;-) men man vet ju aldrig....

  //Andreas

  SvaraRadera