måndag 2 april 2012

Blänkare i blåsten!

Knallblank...
Imorses var vi (Lasse, Mattias, Peter och jag) med om ett fantastiskt fiske måste jag säga. Den vik vi sökt oss till, som ligger i hyfsat skydd för vinden, höll riktigt bra fisk och det blev ett "blänkarrace" utöver det vanliga.
Inga jättar kom upp men fisken höll en fantastisk kvalitet och de var som stöpta i samma form. Eller vad sägs om min svit på 5 öringar mellan 48-51 cm i toppkondition. Lägg därtill de andra grabbarnas öringar av samma kaliber. Det kom upp ett gäng med mindre öringar också, men de var som bortblåsta när de större öringarna var inne och röjde i viken. De kom liksom i etapper. Riktigt roligt fiske var det i alla fall.

Kollade maginnehållet på öringen som jag behöll och den var alldeles fulproppad med förhållandevis stora räkor. En och annan märla, nån småfisk samt sandmask fanns också i magen.
Mattias å öringen.....

3 kommentarer:

 1. Går som på räls för er, kul! Fina fiskar =)

  SvaraRadera
 2. Nu tbx i Rysski, å är allmänt nöjd efter två riktigt bra fiske dagar. Västekusten kunde visat sig från en bättre sida vädermässigt, men fisket var kanon bra å d väger upp d mesta. Spasibo Västkustens silver!

  SvaraRadera
 3. Tack skall du ha Mathias :-)

  Emilsson, Russki puski Olga Polga....

  //Andreas

  SvaraRadera