torsdag 21 april 2011

Svårfiskat i finvädret

 Härlig stenstrand
Klämmer i med en dubbelrapport från de två senaste fisketurerna, dessa genomfördes utan några större framgångar skall tilläggas direkt.
Söndagsmorgonen kändes riktigt het. Vi styrde kosan mot Kullavik. Mulet, 5-6 m/s från sydväst och en allmänt bra känsla. Som så många gånger förr visade sig känslan vara helt fel. Lucas hade en dragning, de var allt som hände på de 2 första fisketimmarna. En snabb flytt mot Amundön. Nu började vinden avta en aning samt att solen stekte på för fullt. Ganska lönlöst men vi trixade till sist upp en liten öring och tappade ett par stycken.

Onsdag och en "efter jobbet" tur. På SMHI:s prognos kunde man utläsa svaga vindar, solsken och minus på vattennivån. Inga lysande utsikter om man e havsöringsfiskare! Ingen aktivitet i ytan förrän solen försvinner ner bakom molnen och det blir aningen mörkare. Det kommer sporadiskt utspridda vak. Ingen tar dock det jag erbjuder. På platsen befinner sig även förutom Anders, Lars och jag två spinnfiskare och 2 andra flugfiskare. Ingen får nått vad jag kan se. Riktigt svårfiskat.
Hoppas på bättre lite förutsättningar till helgen då det skall fiskas på Tjörn/Orust.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar